Alerg pentru Organizația Umanitară CONCORDIA

 

Simona Ioana Bazavan Organizația Umanitară CONCORDIA

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații

Pe 2 aprilie, alerg împreună cu familia mea, pentru susținerea copiilor, tinerilorșsi adulților aflați într-o situație dificilă.

Îmi doresc ca aceștia să beneficieze de o casă, de educație, de un loc de muncă. 

Dacă doriți să mă susțineți, puteți face o donație Organizației Umanitare CONCORDIA, cea care se ocupă de acest proiect.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 50 de tineri defavorizați social, anual.

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urmatoarele curse: - 10 km - stafeta (2x5km) - Family run & walk (3.6 km) - Cursa copiilor si parintilor  - Cursa Bebelusilor.  Va invitam sa sustineti o cauza in care credeti devenind fundraiser voluntar pe Galantom, daca participati la acest e

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!