Dona Luntraru - Organizația Umanitară CONCORDIA

Cel mai frumos cadou de ziua mea

310 RON Donatii stranse
31% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să îmi donez ziua de nștere celor 80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA.

Copiii primesc aici tot ce e nevoie pentru a avea o copilărie frumoasă, sunt îngrijiți cu dragoste și atenție la fiecare aspect al dezvoltării lor, pentru a atinge potențialul lor maxim și a deveni adulți fericiți, independenți, bine integrați în societate și pentru a depăși traumele sau condițiile nefericite cu care s-au confruntat, datorate simplei neșanse de a se naște în familii cu povești nefericite.

În cele 6 CASE DE TIP FAMILIAL din Ploiești și Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, cei 80 de copii se bucură de găzduire, hrană zilnică, sprijin educațional, servicii medicale, suport emoțional și consiliere psihologică, asistență socială, recuperare și reabilitare, cursuri de formare profesională, socializare și petrecere a timpului liber, integrare socio – profesională și, după caz, reintegrarea familială.

Costurile necesare creșterii în cele mai bune condiții ale celor 80 de copii, cu servicii sociale specifice nevoilor lor de dezvoltare, precum și al întreținerii celor 5 case în care ei locuiesc este de aproximativ 400.000 de Euro anual. Este nevoie de noi toți pentru a susține acest efort și pentru schimbarea destinelor acestor copii. 

Contribuie și tu la cadoul meu, pentru a le dărui celor mici sentimentul de ACASĂ, în ciuda faptului că nu se pot bucura de sprijinul familiei naturale!


PENTRU CA POVEȘTILE TRISTE SA AIBĂ UN FINAL FERICIT


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Dăruiește sentimentul de ACASĂ copiilor fără familie

80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au mare nevoie de sprijinul tău. Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță. Ajută-i și tu!

DĂRUIEȘTE-LE COPIILOR SENTIMENTUL DE ACASĂ! DONEAZĂ!

-----

In Romania, there are approximately 17.000 children in the state residential protection system and one of three children has spent 90% of their life in this system.

This statistics are really sad and for my birthday, I want to support 3 brothers who live in Caroline Family Type House, from Aricestii Rahtivani – Lorena, Irina and Octavian.

They are the reason for which CONCORDIA exists, they are NOT statistics for CONCORDIA, they ARE a reality they see every day.

If you would like to see them in their home I invite you watch this short video.

2 Donatii

Cecilia Adamek

300 RON
La mulți Ani, Dona! Sa îți fie viata frumoasa ca sufletele copiilor pe care ai ales sa ii ajuți ❤️
15 feb 2020

Anonymous

10 RON
- din suflet pentru un zambet autentic!
10 feb 2020