Alerg pentru Scoala de Meserii CONCORDIA

 

Cristina Mihordea Organizația Umanitară CONCORDIA

86% Complete
430 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Alerg pentru CONCORDIA pentru că știu că fiecare copil merită o șansă la educație și o viață mai bună.

Școala de Meserii este un proiect care demonstrează că fiecare copil, indiferent de mediul din care provine, este capabil să învețe o meserie dacă primește sprijinul cuvenit.

Donează și hai să construim împreună o țară de oameni profesioniști și responsabili!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 50 de tineri defavorizați social, anual.

Uniqa 10K & Family Run este organizat de ABRC in parteneriat cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ATLETISM şi PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI si propune urmatoarele curse: - 10 km - stafeta (2x5km) - Family run & walk (3.6 km) - Cursa copiilor si parintilor  - Cursa Bebelusilor.  Va invitam sa sustineti o cauza in care credeti devenind fundraiser voluntar pe Galantom, daca participati la acest e

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
14 Apr 2016

Anonymous

50 RON
20 Mar 2016

Anonymous

100 RON
18 Mar 2016

gabriela

100 RON
Mult succes, Flo!
17 Mar 2016

Anonymous

30 RON
26 Feb 2016