Alerg pentru copiii fara familie

 

Cristina Apopei Organizația Umanitară CONCORDIA

22% Complete
110 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Bun venit la startul faptelor bune! Hai să facem echipă pentru a îi face să zâmbească pe copiii care nu pot crește alături de familiile lor! 

80 de copii fără sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au nevoie de sprijinul tău.

Eu alerg pe 12-13 octombrie 2019 la Maratonul București 2019 pentru copiii ocrotiți de CONCORDIA >> https://bit.ly/2X28NHZ

Donează și tu pentru a mă ajuta să strâng cei 500 de lei pentru ei și pentru a îi face să se simtă ACASĂ!

Întreținerea copiilor, a serviciilor dedicate lor și a celor 5 case în care cresc costă aproximativ 400.000 de Euro pe an.

Împreună, le transformăm lacrimile în zâmbete, iar suferința de a fi părăsiți în bucuria unui cămin protector, în care se simt protejați, iubiți și bineveniți. >> http://www.concordia.org.ro/proiecte/proiecte-prahova/case-de-tip-familial/

Haideți să îi ajutăm să treacă linia de sosire a unei vieți demne și frumoase!

PENTRU CA POVEȘTILE TRISTE SA AIBĂ UN FINAL FERICIT


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Dăruiește sentimentul de ACASĂ copiilor fără familie! Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donații

Ioana

50 RON
Felicitari si mult succes!
02 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Kim, u rock!
25 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Go, Kim!
25 Sep 2019