Toți copiii au dreptul la educație

 

Izabela Marinescu Organizația Umanitară CONCORDIA

15.833333333333% Complete
475 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună!

Sunt Izabela Marinescu și te invit să vii alături de mine, și anul acesta, de ziua mea, să facem fapte bune împreună.

Sunt preocupată, mai ales în această perioadă pe care o traversăm cu toții, de educația copiilor și accesul lor la informații. 

Dacă vrei să-mi faci un cadou, te rog, donează pentru ca și copiii din medii defavorizate să nu fie marginalizați social și să le putem reda dreptul la educație și instruire de caliatate. Mi-am propus să strâgem 3000 de lei, dar tare mult mi-aș dori să depășim această suma.

Sprijinim astfel împreună Școala Primară CONCORDIA, care ia ființă sub oblăduirea Organizației Umanitare CONCORDIA, a cărei misiune este susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială a copiilor, tinerilor și adulților.



Îți mulțumesc că ești alături de mine. Te îmbrățișez!

Cu prietenie,

Izabela


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

19 Aug 2020

Cezar

300 RON
Felicitări pentru inițiativă!
18 Aug 2020

Anonymous

100 RON
Copiii si tinerii sunt viitorul nostru. Merita sa beneficieze de educatie, indiferent de mediul din care provin!
29 Jul 2020
Izabela Marinescu : Organizația Umanitară CONCORDIA
Toți copiii au dreptul la educație