Cristina Melente - Organizația Umanitară CONCORDIA

Cel mai frumos cadou de ziua mea

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Iar bucuria mea am gasit-o întotdeauna acolo unde am crescut. La Concordia am găsit ajutor încă de la vârsta de doi ani și am crescut într-un mediu în care am fost încurajată să îmi depășesc limitele. Chiar dacă nu am avut o familie, la fel cum au alți copii, Concordia a fost familia mea și am putut să numesc ”mama” și ”tată” pe cei care m-au crescut în casele din Ploiești. 

Acum, că sunt aproape pe picioarele mele și mă îndrept către o viață independentă, vreau să sprijin și eu pe cei care au nevoie de ajutorul acestei asociații. Este momentul să dau mai departe din ceea ce mi-a fost dăruit și mie timp de 16 ani. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

50 RON
La mulți ani, luptătoare dragă! Să ai parte de o viata încununată de implinire și animată de iubire!
09 Dec 2020
Urmeaza- ți visurile! Fii echilibrată! Dăruiește!
08 Dec 2020
La multi ani Cristina!
03 Dec 2020