Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mădălina Corciu Organizația Umanitară CONCORDIA

100% Complete
3,545 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca mamă, nimic nu mă impresionează mai tare decât atunci când văd copii care suferă. Și mă gândesc la norocul pe care l-am avut eu și copiii mei de a ne naște într-o familie în care să fim iubiți, protejați, educați. 

Din păcate nu toți copiii au aceeași șansă și mereu am considerat că este important să dăm o mână de ajutor acolo unde este nevoie. De aceea de peste 10 ani m-am implicat în proiecte sociale care sunt adresate copiilor din comunitatea mea. 

Acum sunt fericită că pot face cest lucru zi de zi la serviciu și că pot contribui și în timpul orelor de program, nu numai în timpul liber. Lucrez de 1 an pentru EDU-CAMPUS CONCORDIA, însă niciodată nu am simțit mai mult decât acum că sunt în locul în care trebuie să fiu. Simt acest proiect foarte aproape de sufletul meu și îmi doresc să crească, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți copii și tineri. 

De aceea am decis ca anul acesta să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care mă inspiră zi de zi. Iar cel mai frumos dar pe care mi-l poți face tu, prietenul meu, este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!
Îți mulțumesc pentru darul tău :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

1,100 RON
09 May 2022
Multi, multi ani, sanatorium si frumosi, in care sa aveti acelasi enthusiasm si aceeasi dedicatie fata de proiectele laudabile pe care le intreprindeti cu mult suflet! 🌻🥂🥰
09 May 2022

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
08 May 2022
1,000 RON
La Multi ani si sanatate
13 May 2021
La mulți cu întârziere dar la fel de mult drag.
12 May 2021

Ioly & Maco

100 RON
Te iubim! Esti minunata! La multi ani frumosi si sanatosi!
09 May 2021
08 May 2021

Anonymous

150 RON
Binecuvantari divine în tot ceea ce faci, dragă Mădălina! 🙏❤
08 May 2021
La multi ani!
08 May 2021
La multi ani, draga mea draga!
08 May 2021
Suflet bun și cu energie frumoasă, îți doresc mulți ani plini de sănătate și voioșie, înconjurată de oameni ca tine.
08 May 2021
La multi ani Mada! Sa ne traiesti! Ma bucur ca ai ajuns la noi! ❤️
08 May 2021

Catalin Tomescu

500 RON
Mult succes in continuare!
06 May 2021
06 May 2021
04 May 2021