Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Simina Szocs Organizația Umanitară CONCORDIA

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca mamă, nimic nu mă impresionează mai tare decât atunci când văd copii care suferă. Și mă gândesc la norocul pe care l-am avut eu și copiii mei de a ne naște într-o familie în care să fim iubiți, protejați, educați. 

Din păcate nu toți copiii au aceeași șansă și mereu am considerat că este important să dăm o mână de ajutor acolo unde este nevoie. Mă bucur acum că lucrez într-un loc în care pot contribui la binele copiilor din România și că Mark al meu învață într-o școală în care toți copiii, indiferent de mediul din care provin, au șanse egale. 

Simt acest proiect foarte aproape de sufletul meu și îmi doresc să crească, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți copii și tineri. 

De aceea am decis ca anul acesta să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care mă inspiră zi de zi. Iar cel mai frumos dar pe care mi-l poți face tu, prietenul meu, este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!
Îți mulțumesc pentru darul tău :)

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
11 Dec 2023
Pentru Simina si ce isi doreste ea!
06 Nov 2022
La mulți ani, Simina!
02 Nov 2022
Simina Szocs : Organizația Umanitară CONCORDIA
Cel mai frumos cadou de ziua mea