Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Omniconvertește 2023

Omniconvertește 2023 este un eveniment despre educație, scurtături în viață, și oameni valoroși care dau înapoi din ce au primit și au învățat în viețile lor.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Dăruiește ziua ta ~ 2023
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Danube 115

Mă numesc Mihai Badea și împreună cu echipa „Apa înseamnă viață” voi înota în zilele de 12 și 13 august 2021, de la intrarea Dunării în România, până la Porțile de Fier. Am ales să donez evenimentul Danube 115 pentru educația copiilor proveniți din medii vulnerabile, copiilor care învață la Școala Primară CONCORDIA.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.