Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

Ajuta 140 de copii sa nu mearga la culcare flamanzi!

Status: Fundraising

Organizatia Umanitara CONCORDIA este alaturi si de 48 de familii in nevoie, care traiesc la marginea Ploiestiului, in saracie extrema. Sunt 236 de suflete, care stau in niste case derapanate, dintre care 140 sunt copii care cresc tare greu.

Doneaza-ti ziua de nastere sau alt eveniment din viata ta si ajuta-i pe acesti copii sa nu mearga la culcare flamanzi!

[ Show more ]

4,665 RON

Sumă:

5

Galantomi:

52

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Organizatia Umanitara CONCORDIA este alaturi si de 48 de familii nevoiase, care traiesc la marginea Ploiestiului, in saracie extrema. Sunt 236 de suflete, care stau in niste case derapanate, dintre care 140 sunt copii care cresc tare greu. Desi s-au nascut in niste familii atat de incercate, ne luptam ca ei sa ramana in mijlocul acestora si sa aiba sansa la o viata decenta.

72 dintre acesti copii veneau inainte de masurile de izolare in cele doua centre de zi ale CONCORDIA, unde primeau mancare, haine, ajutor la lectii si suport psihologic. Sunt copii tare buni si dornici sa iasa din povestea trista in care s-au nascut. Nu doar ca nu mai abandonau scoala din cauza saraciei, dar cei mai multi dintre ei erau premianti.

In aceasta perioada ne este greu sa le acoperim nevoile acestor copii si ale familiilor lor. Majoritatea adultilor lucrau ca zilieri, iar din cauza pandemiei si-au pierdut singurele forme de venit, bazandu-se acum doar pe alocatiile copiilor.

Cu ajutorul oamenilor generosi, CONCORDIA a fost prezenta in ultimele luni in aceste comunitati extrem de sarace, pentru care a reusit sa asigure pachete alimentare de 2 ori pe luna pentru cele 48 de familii.

In continuare avem nevoie de sprijin pentru a continua sa le fim alaturi copiilor si familiilor acestora. Doneaza-ti ziua de nastere sau alt eveniment din viata ta si ajuta-i pe acesti copii sa nu mearga la culcare flamanzi!