Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

Projects

Organizația Umanitară CONCORDIA
Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate
Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA. Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.  
Organizația Umanitară CONCORDIA
Ajuta 140 de copii sa nu mearga la culcare flamanzi!
Organizatia Umanitara CONCORDIA este alaturi si de 48 de familii in nevoie, care traiesc la marginea Ploiestiului, in saracie extrema. Sunt 236 de suflete, care stau in niste case derapanate, dintre care 140 sunt copii care cresc tare greu. Doneaza-ti ziua de nastere sau alt eveniment din viata ta si ajuta-i pe acesti copii sa nu mearga la culcare flamanzi!
Organizația Umanitară CONCORDIA
Dăruiește sentimentul de ACASĂ copiilor fără familie
80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au mare nevoie de sprijinul tău. Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță. Ajută-i și tu! DĂRUIEȘTE-LE COPIILOR SENTIMENTUL DE ACASĂ! DONEAZĂ! ----- In Romania, there are approximately 17.000 children in the state residential protection system and one of three children has spent 90% of their life in this system. This statistics are really sad and for my birthday, I want to support 3 brothers who live in Caroline Family Type House, from Aricestii Rahtivani – Lorena, Irina and Octavian. They are the reason for which CONCORDIA exists, they are NOT statistics for CONCORDIA, they ARE a reality they see every day. If you would like to see them in their home I invite you watch this short video.