Cel mai frumos cadou de ziua mea - să sprijinim EDU-Campus-ul CONCORDIA

 

Oana Dumitrache Organizația Umanitară CONCORDIA

100% Complete
500 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Ca în fiecare an, vă cer ajutorul să facem un pic de magie. Și ca în fiecare an, știu că pot conta pe voi. Așa că, let's do magic! Edu-Campus-ul CONCORDIA are nevoie de ajutor pentru a oferi acces la educație copiilor și tinerilor din medii defavorizate, prin cele 2 proiecte, Școala Primară și Școala de meserii.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donations

De ziua ta, ziua ta, ziua taaa, noi susținem cauzele care sunt importante pentru tine! La mulți ani, Oana!
04 Mar 2024

Anonymous

50 RON
La mulți ani, Onucă!
01 Mar 2024
La multi ani buni si plini, Oana!
01 Mar 2024
La multi ani frumosi Oana!
01 Mar 2024
Oana Dumitrache : Organizația Umanitară CONCORDIA
Cel mai frumos cadou de ziua mea - să sprijinim EDU-Campus-ul CONCORDIA