Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

Color Run Bucuresti 2024_20 aprilie si 14 septembrie

Status: Fundraising

Susținerea tinerilor din medii dezavantajate pentru acces la locuință socială, cursuri, lecții suplimentare pentru participarea la examenul de bacalaureat, în cazurile unde nu au avut șansa să își continue studiile liceale.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Susținerea tinerilor din medii dezavantajate pentru accesul la locuințe sociale, cursuri și lecții suplimentare pentru a participa la examenul de bacalaureat, în cazurile unde nu au avut șansa să își continue studiile liceale. Grupul țintă vizat este format din tineri care se confruntă cu una sau mai multe probleme sociale legate de persoane fără adăpost, inclusiv persoane fără acte de identitate și/sau cu acte neactualizate/incomplete, instituționalizați sau post-instituționalizați, provenind din familii sărace, foști deținuți/persoane private de libertate, cu nivel redus de educație sau fără educație, fără calificări profesionale sau cu calificări neadecvate pentru piața actuală a forței de muncă, fără abilitățile necesare pentru a identifica un loc de muncă și pentru a se prezenta la interviuri de angajare.

Sprijinul acordat prin campania de strângere de fonduri din partea alergătorilor va contribui la susținerea proiectelor pe care le avem în București, de locuire temporară - apartamente sociale pentru tineri - și parțial activitatea de job coaching pentru integrarea profesională a tinerilor. Estimăm că minim 200 de tineri vor fi ajutați în cursul anului 2024.