Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

Dăruiește sentimentul de ACASĂ copiilor fără familie

Status: Fundraising

80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au mare nevoie de sprijinul tău. Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță. Ajută-i și tu!

DĂRUIEȘTE-LE COPIILOR SENTIMENTUL DE ACASĂ! DONEAZĂ!

-----

In Romania, there are approximately 17.000 children in the state residential protection system and one of three children has spent 90% of their life in this system.

This statistics are really sad and for my birthday, I want to support 3 brothers who live in Caroline Family Type House, from Aricestii Rahtivani – Lorena, Irina and Octavian.

They are the reason for which CONCORDIA exists, they are NOT statistics for CONCORDIA, they ARE a reality they see every day.

If you would like to see them in their home I invite you watch this short video.

[ Show more ]

14,080 RON

Sumă:

29

Galantomi:

162

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 29 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 de persoane anual. 

80 de copii fara sprijinul familiei, care cresc în casele de tip familial ale Organizației Umanitare CONCORDIA, au nevoie de sprijinul tău.

În cele 5 CASE DE TIP FAMILIAL din Ploiești și Ariceștii Rahtivani, județul Prahova (Casa AUSTRIA, Casa EVA, Casa CAROLINE, Casa URSULA, Casa ELISABETH), cei 80 de copii beneficiază de găzduire, hrană zilnică, sprijin educațional, servicii medicale, suport emoțional și consiliere psihologică, asistență socială, recuperare și reabilitare, facilitarea accesului la cursuri de formare profesională, socializare și petrecere a timpului liber, integrare socio – profesională și, după caz, reintegrarea familială.

Costurile necesare creșterii în cele mai bune condiții ale celor 80 de copii, cu servicii sociale specifice nevoilor lor de dezvoltare, precum și al întreținerii celor 5 case în care ei locuiesc este de aproximativ 400.000 de Euro anual. Este nevoie de noi toți pentru a susține acest efort și pentru schimbarea destinelor acestor copii. Implică-te și tu!
PENTRU CA POVEȘTILE TRISTE SA AIBĂ UN FINAL FERICIT 2764.png