Ana Stamatescu - Organizația Umanitară CONCORDIA

Un cadou de ziua mea, o șansă în plus pentru educația lor

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Refuz să țin minte anul 2020 ca anul în care s-au întâmplat atât de multe lucruri triste în țară, anul în care mi-a fost frică să fiu fizic alături de cei dragi sau anul în care m-am panicat că am făcut 30 de ani. În schimb, o să țin minte acest an ca anul în care am văzut încă o dată cum societatea civilă dă dovadă de solidaritate, de putere și de compasiune, DAR și anul în care am ales să-mi dăruiesc pe Galantom (pentru prima oară) ziua mea de naștere unei cauze dragi.

În acest context, te invit ca în loc să îmi faci un cadou sau o urare, să fii alături de mine și să donezi bani (10, 20, 30 lei…; o sumă mare se face din mai multe mici!) către educația copiilor și tinerilor din medii defavorizate sprijiniți de CONCORDIA prin Edu-Campus

De ce CONCORDIA? Pentru că am lucrat personal cu oameni grozavi din echipa CONCORDIA și am văzut impactul activităților lor, pasiunea cu care implementează fiecare proiect și grija față de toți beneficiarii lor.

De ce Edu-Campus CONCORDIA? Pentru că anul acesta, poate mai mult ca niciodată, este nevoie să avem grijă de educația copiilor și tinerilor care pornesc în viață cu șanse puține. 

De ce să donezi prin Galantom? Pentru că știu echipa (Andrei, Gabriel, Laszlo și nu numai!) din spatele platformei Galantom.ro și pot garanta pentru ei. :) 

Îți mulțumesc pentru că sprijini această cauză! Te asigur că acest cadou se va transforma într-o șansă în plus pentru copiii și tinerii beneficiari ai proiectelor Organizației Umanitară CONCORDIA.

Împreună suntem mai puternici! Totul va fi bine… (dedicație muzicală)Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Irina V.

50 RON
La multi ani intarziati!!!
28 Dec 2020
Tananannam!
17 Dec 2020

Anonymous

200 RON
La multi ani!!!
12 Dec 2020

Anonymous

50 RON
02 Dec 2020

Team Grumpy

150 RON
30 Nov 2020