Adina Chiuchiunea - Organizația Umanitară CONCORDIA

Cel mai cel cadou de ziua mea

910 RON Donatii stranse
91% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, unei cauze din care încă simt că fac parte.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Pentru că e greu pentru fiecare dintre noi, dar pentru ei e și mai greu. Și pentru că eu cred cu tărie în lucrurile bune pe care ei le fac și în viețile pe care le cresc atât de frumoase! 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Edu-Campus CONCORDIA – Dreptul fiecărui copil la o educație de calitate

Credem cu tărie că toți copiii și tinerii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul la educație și instruire de calitate. Acesta a fost crezul care ne-a îndrumat pașii în ultimii 10 ani, de când am înființat Școala de Meserii CONCORDIA. Acesta este crezul nostru și acum, când pornim la drum cu Școala Primară CONCORDIA.

Realitatea este însă dureroasă în țara noastră. Fiecare copil care nu are șansa la o educație de calitate ajunge să fie marginalizat social și devine parte a statisticilor triste: 13,8% din elevi renunță la școală până în clasa a VIII-a; 23% din copiii de etnie romă sunt neșcolarizați; 40 % dintre copii traiesc în sărăcie extremă; 25% dintre tineri nu sunt în sistemul educațional sau în piața muncii.

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Anonymous

105 RON
La multi ani!!!
26 Jan 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, Adina !
25 Jan 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani! Sa fii fericita!
25 Jan 2021

Anonymous

150 RON
25 Jan 2021
23 Jan 2021
Adina, LA MULTI ANI! CONCORDIA, spor la treaba si multumim ca existati.
22 Jan 2021

VIRGIL ANTON

75 RON
LA MULTI ANI
21 Jan 2021
La multi ani! Adina Chiuchiunea
20 Jan 2021