Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Roxana Teodorescu Organizația Umanitară CONCORDIA

31.333333333333% Complete
470 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Dăruiește sentimentul de ACASĂ copiilor fără familie! Sunt copii care provin din familii cu probleme sociale dintre cele mai grave, în mijlocul cărora nu se pot dezvolta în siguranță.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Adina

100 RON
La multi ani, draga mea!!
21 Feb 2021

Anonymous

50 RON
baby, pt cei mai buni copii!
19 Feb 2021
As fi dat mai mult, dar e inainte de ziua de salariu si mi-a ramas prea mult din luna si prea putin din salariu :)) Donatia e pt ziua Roxanei Teodorescu.
07 Feb 2021

Deea

150 RON
06 Feb 2021

Daniela

150 RON
Rox, la multi ani si tot binele din lume!
06 Feb 2021